witgoedservice-bram werkt in de gehele regio van Zuid Holland, dus ook voor witgoed reparaties in de regio van Den-Haag en in Rotterdam kunt u bij ons een afspraak maken.

Liever online een afspraak maken?
Dat kan gemakkelijk en snel
door het formulier voor
storing melden in te vullen!

Binnen 24 uur een monteur aan huis!

Alblasserdam
Albrandswaard
Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Binnenmaas
Bodegraven-Reeuwijk
Brielle
Capelle aan den IJssel
Cromstrijen
Delft
Den Haag
Dordrecht
Giessenlanden
Goeree-Overflakkee
Gorinchem
Gouda
Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis
Hendrik-Ido-Ambacht
Hillegom

Kaag en Braassem
Katwijk
Korendijk
Krimpen aan den IJssel
Krimpenerwaard
Lansingerland
Leerdam
Leiden
Leiderdorp
Leidschendam-Voorburg
Lisse
Maassluis
Midden-Delfland
Molenwaard
Nieuwkoop
Nissewaard
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oegstgeest
Oud-Beijerland

Papendrecht
Pijnacker-Nootdorp
Ridderkerk
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Sliedrecht
Strijen
Teylingen
Vlaardingen
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Westland
Westvoorne
Zederik
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zuidplas
Zwijndrecht
Eindhoven
Teamwitgoed (onze partner)

1. Afspraak maken

Telefonisch zijn onze monteurs op 06-49843434 te bereiken, onze vriendelijke monteurs staan u graag te woord en maken een afspraak op een tijd en datum dat u schikt.

2. Monteur komt langs

De monteur komt langs bij u op locatie en stelt de storingsdiagnose vast, het vaststellen van het probleem aan uw witgoed is meestal binnen een paar minuten bekend.

3. Monteur begint aan reparatie

Na het vaststellen van de storing kan de monteur u vertellen wat het repareren van uw witgoed apparatuur zal gaan kosten, wanneer u hiermee akkoord gaat begint de monteur met de reparatie.

Wasmachine Reparatie

Wanneer uw wasmachine niet meer werkt of halverwege het wasprogramma stopt is uw wasmachine waarschijnlijk defect, deze kunt u tegen een laag tarief repareren. Een aantal bekende symptomen van een defecte wasmachine zijn:

 • Stank uit de wasmachine
 • Deur gaat niet meer open of dicht
 • Lichten blijven de wasmachine blijven branden
 • Wasmachine lekt water
 • Wasmachine maakt lawaai

Vaatwasser reparatie

In de meeste huishoudens wordt er dagelijks gebruikt gemaakt van de vaatwasser, wanneer er geen onderhoud wordt verricht aan de vaatwasser kan deze kapot gaan, reparatie is dan vaak nodig. Een aantal bekende symptomen aan een defecte vaatwasser zijn:

 • Vaatwasser lekt water
 • Vaatwasser pompt niet meer
 • Vervelend geluid uit de vaatwasser
 • Vaatwasser maakt niet goed schoon
 • Deur gaat niet meer open of dicht

Koelkast Reparatie

Ook naast wasmachines en vaatwassers kunt u ook bij ons terecht voor koelkast reparaties. Het kan zijn dat uw koelkast bevriest of juist helemaal niet koelt, reparatie aan uw koelkast is dan nodig. Een aantal bekende symptomen leest u hieronder:

 • Deur gaat niet dicht of open
 • Koelkast rubber laat los
 • Koelkast koelt niet goed

Laagste prijs voor witgoed reparatie

witgoedservice-bram.nl streeft ernaar om de meest concurrende prijs te kunnen bieden. We werken uitsluitend met eigen monteurs en hebben de mogelijkheid om witgoed onderdelen in grote voorraad in te kopen, dit zorgt ervoor dat we reparaties kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven van de regio Zuid Holland.

J. Kootstra 

Zeer tevreden, mijn wasmachine gaf een vreemde storingscode aan. Even gebeld met witgoedservice-bram.nl en direct een afspraak kunnen maken, de volgende dag kwamen ze langs en hebben ze mijn wasmachine weten te repareren. Thanks voor de snelle service die er geleverd is.

Geholpen door: Barry

J. van der Duin 

Via Google gezocht naar een goedkope witgoed reparateur, besloten om contact op te nemen met witgoedservice-bram – via de telefoon binnen een paar minuten een afspraak kunnen maken en de monteur ging direct aan de slag, binnen de kortste tijd was mijn wasmachine weer gerepareerd en kon ik de was weer draaien.

Geholpen door: Timothy

E. de Goede 

Na telkens heen en weer te bellen naar een ander bedrijf toch besloten deze monteurs te bellen. Ze hebben me direct geholpen door het juiste onderdeel te vervangen, mijn koelkast werkt weer als nieuw. Hartstikke bedankt!

Geholpen door: Ferdi

Ook een review achter laten? Vul het formulier in.

Klanttevredenheid staat bij witgoedservice-bram hoog in het vaandel, bent u ontevreden of juist tevreden met de reparatie van de monteur? Laat dan een recensie achter op onze website, dit kunt u ook anoniem doen.

ERVAREN MONTEURS

12 MAANDEN GARANTIE

REPARATIE OP LOCATIE

LAGE TARIEVEN